Gezocht : Zelfstandig werkend kok

Functie: Kok
Locatie: Zalencentrum De Bebsel en                                 
Herberg de Gebrande Waateren
Plaats: Goor en Hengevelde
Aantal uren per week: 38

Vacature:

Voor Zalencentrum de Bebsel in Goor en Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Je zult werkzaam zijn op onze beide locaties in Goor en Hengevelde waar we diners, buffetten en gerechten van de kaart bereiden. Wij zijn een echt familiebedrijf op twee locaties. De Bebsel in Goor is een Zalencentrum voor Feesten, Partijen en Catering. Onze tweede, nieuwe te openen, locatie is Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde  waar we ,in ons gezellige authentieke eetcafé, een nieuwe menukaart gaan voeren en diners en buffetten verzorgen. Lijkt het je wat om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan en er een groot succes van te maken? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Wij bieden:

We bieden je een uitdagende functie in een enthousiast team, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst. Je krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van ons bedrijf. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie.

Heb je interesse in de functie? Wil je nog meer over ons weten en zien? Kijk op www.debebsel.nl  of www.herbergdegebrandewaateren.nl. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren, stuur  dan je sollicitatiebrief, incl. C.V. naar info@debebsel.nl

Terug naar overzicht
©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl