Bruiloft Goor

Voor velen is de bruiloftsdag de mooiste dag in hun leven. En nu is het zover. Wat een goede keuze om te trouwen in Goor. Want dit kleine standje in het Hof van Twente heeft alles om van uw bruiloft  een geweldige dag te maken!

Meer informatie

Trouwlocaties Goor

Vele bruidsparen kiezen voor het unieke stadje Goor om in te trouwen. Deze prachtige plaats in het Hof van Twente, zet alles op alles om er voor u en uw partner een onvergetelijke dag van te maken. En dat begint natuurlijk al op de huwelijkslocaties. Want waarom kiezen voor een saaie locatie, als u een unieke bruiloft in Goor kunt organiseren?

Het Hof van Twente gaat bij iedere bruiloft voor een persoonlijke aanpak. Zo is het mogelijk om de huwelijksvoltrekking naar eigen wens in te vullen. Goor is omgeven door prachtige natuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat uw bruiloft in Goor, als het weer het toelaat, buiten voltrekt. Bijvoorbeeld op de dingplaats van de Dingspelerberg. De Dingspelerberg is een van de vijf heuvels rondom Markelo. En door zijn historische karakter een enorme trekpleister in het Hof van Twente. Trouwen in de buitenlucht, terwijl u en uw gasten uitzicht hebben op grazende koeien. Wat wilt u nog meer? De Dingspelerberg is vernoemd naar een 800 jaar oude Saksische rechtzaal. Vroeger een Dingplaats genoemd. Uw unieke bruiloft in Goor begint hier. Het is echter wel belangrijk dat u een alternatieve locatie boekt, dit in geval van slecht weer.

Een goed alternatief is bijvoorbeeld het moderne gemeentehuis in Goor. Dit wordt het Hofhuwelijk genoemd. Het Hofhuwelijk vindt plaats in de gemeentelijke trouwzaal. Een prachtige ruimte, waar u en uw gasten kunnen genieten van een sfeervolle ceremonie. Maar u kunt ook zelf een trouwlocatie in Goor kiezen. Een locatie die aan uw wensen voldoet en die bij u past. De gemeente Goor stelt zich flexibel op, zodat u uw bruiloft op een bijzondere manier en naar eigen inzicht kunt invullen. U hoeft slechts de datum en locatie door te geven aan de gemeente, het Hof van Twente regelt de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Deze ambtenaar is er om uw huwelijk formeel te laten vastleggen. In Goor en het Hof van Twente zijn er maar liefst negen ambtenaren van de burgerlijke stand in dienst. En iedere ambtenaar in Goor voltrekt de bruiloft op zijn of haar eigen manier. Maar als u uw familieleden of vrienden een rol wilt geven, dan kunnen zij u bijvoorbeeld helpen bij de ceremonie of bij de voltrekking van het huwelijk. Bespreek de mogelijkheden met de ambtenaar van de burgerlijke stand en De Bebsel.

Neem contact op

Uw bruiloft in De Bebsel te Goor

Uw bruiloft en bruiloftsfeest op dezelfde locatie in Goor? Dan is De Bebsel voor u uitermate geschikt. Samen maken wij er een dag van om nooit te vergeten. Want op een bruiloft moet er van alles worden geregeld. De Bebsel helpt u graag. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn niet voor een gat te vangen. De Bebsel heeft een persoonlijke benadering en een enthousiast team van medewerkers. Met onze unieke ideeën en ondersteuning, zorgen wij ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes is verzorgd en aan al uw wensen voldoet.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl