Bruiloft Twente

Voor velen is hun bruiloft de mooiste dag van hun leven. Iedereen ziet er prachtig uit, de bruid straalt van geluk en de bruidegom glimt van trots. Een bruiloft kan echter ook voor veel stress zorgen. Gelukkig staat een bruiloft in Twente bekend om haar ontspannen karakter. Toch is een goede voorbereiding heel belangrijk. De Bebsel helpt u daar graag bij. Met onze jarenlange ervaring en enthousiast team zorgen wij ervoor dat uw trouwdag in Twente een perfecte dag wordt!

Meer informatie

Trouwlocaties Twente

Als u op zoek bent naar een mooie trouwlocatie in Twente, dan bent u bij De Bebsel aan het juiste adres. Al jarenlang verzorgen wij bruiloften en helpen u graag met onze ervaring en expertise. Want als u uw bruiloft in Twente wilt vieren, dan maken wij er samen een dag van om nooit te vergeten. De Bebsel is een perfecte locatie voor u en uw partner. Als onderdeel van het Hof van Twente, is deze trouwlocatie van alle gemakken voorzien en uitstekend bereikbaar voor alle gasten die u wilt verwelkomen op uw bruiloft. Kortom, een oer gezellige bruiloft in Twente viert u in De Bebsel.

Fotografie in het Hof van Twente

Door haar prachtige natuur, vriendelijke mensen en uitgestrekte vlakten, is Twente de perfecte trouwlocatie. Niet alleen voor de plechtige ceremonie en het gezellige feest, maar ook voor de trouwfoto’s. Zowel de fotograaf als het bruidspaar kunnen hier hun hart ophalen. Want in het Hof van Twente zijn vele prachtige plekjes. Denk bijvoorbeeld aan historisch Diepenheim. Op korte afstand van Goor vindt u dit historisch stadje met echte kastelen en landhuizen. In de eeuwenoude tuinen voelt u zich, in uw trouwjurk, een echte prinses. U en een kersverse echtgenoot kunnen op deze prachtige trouwlocatie in Twente op de gevoelige plaat worden vastgelegd. En ook in Goor, wat onderdeel is van het Hof van Twente, kunt u terecht voor prachtige foto’s. Want Goor staat niet alleen bekend om haar opmerkelijke kunstwerken, ook veel pas gehuwden laten zich fotograferen bij de Goorse Braakmolen. Deze karakteristieke molen vormt de perfecte achtergrond voor al uw bruidsfotografie.

Neem contact op

Twentse tradities

Bij Twentse bruiloften zijn er van oudsher een groot aantal gasten aanwezig. Ook staan bruiloften in Twente er om bekend dat er veel wordt gegeten en stevig gedronken. Voor een Twentse bruiloft van ongeveer vijftig jaar geleden werd men uitgenodigd door twee ‘brulftenneugers’. Dat zijn de broers van zowel bruid als bruidegom, die de uitnodigingen rond brachten. Overal waar zij kwamen, kregen zij koffie en wat ‘in ’t glas’. Wat voor hen al een feest op zich was. En er waren nog veel meer Twentse trouw tradities. Zo behoorde een koe tot de uitzet. Dit was uiteraard de beste koe van stal, zodat de gasten van de ‘broedsko’ de welvarendheid van de bruid konden aflezen.

Na de kerkceremonie begon het feest. De bruid en bruidegom zaten in versierde stoelen en werden door iedereen gefeliciteerd. En terwijl de vrouwen de uitzet bewonderden, dronken de mannen jenever. Iedereen danste op muziek van de trekharmonica. De bruiloften in Twente begonnen vroeg en eindigden meestal ook vroeg. Zo rond negen uur ging iedereen weer naar huis. De volgende dag kwamen de vrouwen bijeen, om te speculeren over de volgende bruiloft. Want zoals ze in Twente zeggen ‘van brulft koomp brulft’.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl