Trouwen

 

De mooiste dag van jullie leven in goede handen! Wij zorgen dat jullie mooiste dag ook daadwerkelijk de mooiste dag wordt!

De perfecte verzorging van jullie bruiloft of jubileum bruiloft in een van onze sfeervolle zalen of op een door jullie gekozen locatie van A tot Z verzorgd zoals jullie het graag zouden willen

Ieder bruidspaar is uniek en daarmee ook de wensen voor de perfecte dag,  bij ons is (bijna) alles mogelijk.  Voor zowel grotere als kleinere aantallen gasten, kunnen wij u diverse zalen aanbieden van 15 tot 400 personen.  Mocht u uw bruiloft liever bij u thuis vieren of op een andere bijzondere locatie? Wij kunnen het totale feest verzorgen!

De Bebsel is een trouwlocatie van de gemeente Hof van Twente, u kunt dus ook uw burgerlijk huwelijk bij ons laten voltrekken.

Wij adviseren ook graag met betrekking tot muziek of entertainment voor het tot het welslagen van jullie mooiste dag!  Natuurlijk verzorgen wij ook voor elk gewenst aantal gasten het diner of buffet voor uw gasten, onze ervaren koks bereiden het met zorg voor U!

Bel  of mail gerust voor meer informatie of een geheel vrijblijvende afspraak, onder het genot van een kop koffie kunnen we samen uw wensen doorspreken. Want Uw feest = Onze zorg!


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl