Catering Goor

Bij De Bebsel verrassen wij graag onze gasten, want de catering wordt vaak genoemd als meest belangrijke onderdeel van het feest. Heerlijke hapjes, gerechten en buffetten, daar draaien wij onze hand niet voor om. De Bebsel is al twintig jaar een begrip op het gebied van catering in Goor. Met veel aandacht en zorg bereiden wij de heerlijkste gerechten. Van diner tot bruiloft, van zakelijke bijeenkomst tot familiereünie. De Bebsel maakt van iedere bijeenkomst een gezellig en smakelijk feest. Want al meer dan twintig jaar weten wij waar u van houdt. Catering in Goor en toch lekker.

Meer informatie

Hapjes bestellen in Goor

De Bebsel staat graag voor u in de keuken. En uiteraard maken wij die gerechten die u en uw gasten het lekkerst vinden. Wat dacht u van een koud buffet met heerlijke salades? Of een combinatie van warme en koude vlees-, vis- en vegetarische gerechten? Ontdek de grote variatie en mogelijkheden van onze catering en buffetten. Vers uit onze eigen keuken.

Bent u niet op zoek naar uitgebreide buffetten, dan kunt u bij De Bebsel te Goor ook hapjes bestellen. Met meer dan twintig verschillende soorten hapjes en tapas, zit er voor iedereen wat bij.  U kunt dus zorgeloos uw feest thuis vieren, wij regelen alles tot in de puntjes voor u. Van A tot Z. De koks van De Bebsel weten wat koken is. Alle gerechten worden vers bereid en het zal u en uw gasten aan niets ontbreken.

Uiteraard heeft De Bebsel ook veel ervaring in het organiseren van feestjes op locatie. Zo nemen we al twintig jaar voor onze gasten het gastheerschap en catering over. De hapjes, salades, warme gerechten en koude buffetten worden geheel verzorgd. Niet alleen in Goor, maar door heel de gemeente Hof van Twente. Geen locatie is ons te gek. Samen zorgen wij ervoor dat uw feest een culinair genot wordt, voor u en uw gasten. Een grote partytent, een bedrijfshal, een kantoor, in uw tuin of in een ruime bedrijfshal, het team van De Bebsel maakt het niet uit. Wij zijn zo flexibel dat wij ieder feest, op iedere locatie voor u kunnen verzorgen. U kunt zich volledig concentreren op uw gasten, wij nemen alle zorgen en taken uit uw handen. Uw feest wordt een moment om nooit te vergeten.

“De Bebsel in Goor heeft onze catering verzorgd. En wat hebben wij en onze gasten daar van genoten! Heerlijk hapjes, een grote variatie aan gerechten en goed gevulde salades. Bedankt!”

Neem contact op

Contact

Bent u op zoek naar catering in Goor? Dan bent u bij De Bebsel aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat u en uw vrienden nog lang napraten over deze avond. Graag horen wij van u, op de website vindt u ons contactformulier. Wij laten u dan op korte termijn weten wat de mogelijkheden zijn.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl