Catering Twente

In Twente verkopen we geen gebakken lucht. En dat geldt zeker voor het Twentse eten en de catering. U krijgt waar u op hebt gerekend, zonder vervelende verrassingen achteraf! Geen zin om zelf alle boodschappen te doen, grote hoeveelheden te koken en ook nog uw gasten te ontvangen? Dat kunt u beter overlaten aan De Bebsel. Al meer dan twintig jaar verzorgen zij de catering voor recepties, feestjes, diners en bruiloften door heel Twente.

Meer informatie

Cateraar De Bebsel

De Bebsel is een begrip, niet alleen in Goor. Al twintig jaar staan zij in heel Twente bekend om hun heerlijke catering. Voor bruiloften, feesten, diners, buffetten en recepties draaien zij hun hand niet om. Geen groep is te groot en geen locatie te gek, De Bebsel zorgt ervoor dat uw feest echt helemaal uw feest wordt. Met hun enthousiaste team van medewerkers, creatieve ideeën en algehele ondersteuning zorgen zij ervoor dat u zich over het eten geen zorgen meer hoeft te maken. Van ieder feest maken zij, samen met u, een groot evenement.

De Bebsel verzorgt ook lekker eten op locatie. Dit kan bij u thuis, op uw bedrijf of op een andere locatie. Met onze ruime ervaring, verzorgen wij de gehele catering en gastheerschap. Daar waar u ons wilt hebben. De Bebsel staat bekend om haar deskundigheid en heerlijke catering door heel Twente. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website leest u alles over de mogelijkheden. Wij zetten alles op alles om van uw feest een groot succes te maken.

“Op het laatste moment besloten wij het 10 jarig bestaan van ons bedrijf te vieren. Wat moesten we hierdoor in korte tijd veel regelen. Er kwam erg veel op ons af waardoor we heel blij waren met de hulp van De Bebsel. Ze stelden de juiste vragen, kwamen zelf met veel ideeën en stelden zich heel erg pro actief op. Hierdoor hadden wij het gevoel dat onze catering in goede handen was, heerlijk! We hoefden ons geen zorgen te maken, De Bebsel had overal aan gedacht. En het eten was verrukkelijk. Veel gasten, uit Twente en omgeving, vroegen wie de catering had verzorgd. Met zoveel kwaliteit zijn zij absoluut hun eigen visitekaartje.”

Neem contact op

Themafeesten in het Hof van Twente

Twente staat bekend om haar prachtige natuur, waarin je urenlang kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. En dat maakt hongerig. Zo trekken jaarlijks nationale en internationale toeristen naar het Hof van Twente. Niet alleen voor de natuur, maar ook het historische karakter van deze streek is een enorme trekpleister. Het Hof van Twente staat bekend om haar eeuwenoude gebouwen, prachtige kastelen en binnentuinen. De Bebsel zorgt dan ook, in hun catering en op locatie, voor een historisch tintje. Zo verzorgen zij diverse themafeesten, zoals bijvoorbeeld een avondvullend Middeleeuws Volksspektakel. De gasten komen gekleed in schitterende Middeleeuwse kostuums en ook De Bebsel is getransformeerd. Deze themafeesten staan in Goor en omgeving bekend. Wilt u ook een uniek personeels-, team- of buurtfeest? Waar u en uw gasten nog lang over blijven napraten? De Bebsel regelt het graag voor u!


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl