Catering

De Bebsel heeft ruime ervaring in gastheerschap op locatie. Van hapjes en salades tot complete koude en warme buffetten. En dat geheel verzorgd op elke locatie zodat uw feest een genot voor en uw gasten wordt.

In een ruime partytent of grote feesttent (die wij voor u kunnen regelen), een bedrijfshal, winkel, kantoor, tuin of huiskamer; met hapjes, buffetten, barbecue, dranken, bediening … Het maakt het team van De Bebsel niet uit.

Wij zijn dusdanig flexibel dat wij ieder soort feest op elke locatie voor u kunnen verzorgen en u zo alle zorgen uit handen kunnen nemen. U kunt zich volledig op uw gasten concentreren. Enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen zijn:

  • Koude & warme buffetten op uw locatie (min. 20 pers.) zijn al mogelijk vanaf € 16,50 p.p.
  • Hapjes-/tapas-buffetten ( min. 25 pers.) met meer dan 20 soorten hapjes/tapas vanaf € 12.95 p.p.
  • Stamppotbuffetten vanaf 20 personen met 3 stampotten, 5 soorten vlees, jus en zuurgarneringen voor € 16,95 p.p.
  • Maaltijdbuffetten voor groepen (min 10 pers.) voor thuis of in uw bedrijf, menu van vlees, aardappelgerechten, groente en rauwkost vanaf € 12.50 p.p.
  • Hapjes voor thuis of tijdens de borrel in uw bedrijf (graag tijdig bestellen!). Wij bieden een ruim asortiment vanaf € 0,70 per stuk. Natuurlijk kunnen wij dit bezorgen
  • Rijkelijk gegarneerde salades: rundvleessalade voor € 7,75 en zalmsalade met visgarneringen voor € 9,–

Het complete aanbod buffetten vindt u in onze cateringlijst, die vindt u door op de onderstaande link te klikken. Mocht uw andere wensen hebben neem dan contact met ons op via het contact formulier of  via 0547-272855.

 

Download hier onze complete buffetten lijst.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl