Feestje vieren in Goor

In Goor houden ze wel van een feestje! Daar vieren ze van alles, want wat is er nu mooier dan mensen te zien genieten van een leuke avond? Als je een feestje viert in Goor hoeft niet alles perfect geregeld te zijn. Maar een goede organisatie is wel fijn. Al jarenlang wordt De Bebsel gevraagd om te helpen bij het organiseren van feestjes. Niet alleen in Goor, maar in het hele Hof van Twente wordt De Bebsel uitgenodigd. Want zij vieren samen met u een feestje waar nog lang over wordt nagepraat.

Meer informatie

Feestje vieren volgens De Bebsel

De Bebsel staat in Goor en omgeving bekend om haar feestjes. Al meer dan twintig jaar zijn zij een begrip in het Hof van Twente. Of het nu gaat om bruiloften , recepties, diners, buffetten of catering, De Bebsel helpt u met de gehele organisatie. Van A tot Z.

Want een goed feestje begint met een goede voorbereiding. Toeval bestaat bij ons niet. Samen met u nemen we de wensen door en geven op basis daarvan een eerlijke prijsopgaaf. Dat werkt wel zo prettig! Met deze offerte als uitgangspunt gaan we verder. Bij De Bebsel zijn we flexibel. En dat geldt ook voor de locatie. Zo heeft De Bebsel te Goor verschillende zalen waar u uw feestje kunt vieren.

Feestjes in het voorcafé worden door ons liefkozend Voorcaféést genoemd. Deze gezellige café-zaal is erg geschikt voor feestjes. Wij helpen u graag, of het nu gaat om een klein feestje met wat drankjes, borrelhapjes en een uitgebreid buffet. Of een groot, uitbundig feest met een thema of live muziek. U kunt ervoor kiezen om deze zelf te organiseren maar u kunt ook gebruik maken van onze expertise en ervaring. Goed om te weten! Bij zelfbediening geeft De Bebsel ruime korting op de prijzen, wat u enorm scheelt in de kosten.

Ook kunt u weer even terug in de tijd als u een feestje wil vieren in Goor. Dit kan in onze Bovenbar. De Bovenbar, die wij ook vaak de Hollandse Bar noemen, is volgens grootouders principe ingericht. U zet dus weer even een stap in het verleden. De Hollandse Bar is geschikt voor feestjes waar de gasten zelf hun drinken pakken. Deze ruimte en mogelijkheid tot zelfbediening is geschikt voor ongeveer veertig personen. En gaat u binnenkort trouwen? Wij verzorgen uw bruiloft (of jubileum bruiloft) in onze sfeervolle Spiegelzaal. Deze prachtige zaal is geschikt voor 20 tot 400 gasten. Samen met u kleden we deze aan volgens uw wensen en natuurlijk verzorgen we ook de catering en bediening tot in de puntjes. Onze ervaren koks bereiden deze met alle zorg voor u. Muziek en entertainment nodig? Wij adviseren u graag!

Neem contact op

Contact

Een feestje vieren in Goor is nog nooit zo leuk geweest. Samen met u zorgt De Bebsel ervoor dat uw vrienden nog lang napraten over deze avond. Ook hebben wij veel faciliteiten in huis. Denk hierbij een draadloze microfoons, projectieschermen en draadloos internet. Ook kunt u makkelijk parkeren en De Bebsel is goed te bereiken vanuit het centrum.

Bent u toe aan een goed feestje? En wilt u dit vieren in Goor? Neem dan contact met ons op. Via de website vindt u ons contactformulier. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl