Feestlocatie Twente

Een belangrijke gebeurtenis moet natuurlijk gevierd worden. En een mooie feestlocatie draagt zeker bij aan de feestvreugde. Op een feestlocatie in Twente viert u uw feest, samen met de mensen die belangrijk voor u zijn. De Bebsel heeft al twintig jaar ervaring in het vieren van feesten. Wij zorgen er voor dat het een feest wordt om nooit te vergeten en u zich helemaal kunt ontspannen. Belangrijk hierbij is dat we focussen op wat past bij u en uw feest. Ons enthousiaste team zit boordevol leuke ideeën en creativiteit. Feestlocatie De Bebsel in Twente gaat samen met u aan de slag. Wij organiseren graag uw feest, of het nu gaat om een dansfeest, een deftig galafeest of uw bruiloft. Wij verzorgen de aankleding, catering en entertainment geheel in uw stijl.

Meer informatie

Feest Twente

In Twente zijn ze dol op het vieren van feest. Alles wordt gevierd, want samen genieten van een leuke feest, daar houden veel mensen uit Twente van. Een mooie feestlocatie is vaak essentieel. En in het Hof van Twente zijn die er genoeg. Het is echter belangrijk om een feestlocatie te vinden die bij uw wensen en stijl past. Want een feest in Twente zijn er in alle vormen en maten. Al jarenlang wordt De Bebsel gevraagd om feesten te organiseren. Niet alleen in Twente, maar vanuit het hele Hof van Twente komen aanvragen binnen. Want De Bebsel viert samen met u een feest waar nog lang over wordt nagepraat.

Trouwlocatie Twente

Het vinden van een geschikte trouwlocatie is niet altijd even makkelijk. Deze moet uiteraard aan al uw wensen voldoen. Als u op zoek bent naar een mooie trouwlocatie in Twente, dan helpt De Bebsel u graag verder.  Want al vele jaren verzorgen wij bruiloften. Met onze twintig jaar aan ervaring en expertise, helpen wij u graag. Samen maken wij er samen een feest van om nooit te vergeten. Als onderdeel van het Hof van Twente, is De Bebsel een perfecte trouwlocatie. Het is van alle gemakken voorzien en uitstekend bereikbaar voor al uw gasten.

Daarnaast staat het Hof van Twente bekend om haar prachtige natuur, waar u en uw gasten optimaal van kunnen genieten. Bent u dus op zoek naar een mooie trouwlocatie in Twente neem dan contact op met De Bebsel.

“Dankzij de mooie feestlocatie De Bebsel in Twente hebben ik en mijn man een trouwdag gehad om nooit te vergeten. Het team van De Bebsel heeft ons goed geadviseerd en geholpen. En dankzij de prachtige omgeving van het Hof van Twente zijn ook de foto’s prachtig geworden. Wij genieten nog na van deze unieke dag, bedankt!

Zaalverhuur in Twente

Al jarenlang is feestlocatie De Bebsel een begrip in Twente. Bent u op zoek naar een gezellige zaal? Dan bent u bij De Bebsel aan het juiste adres. Met veel plezier organiseren zij feestjes, bruiloften, recepties en jubilea. Wat hen oprecht de beste partij maakt als het gaat om zaalverhuur in Twente. De Bebsel heeft een grote diversiteit aan zalen, zodat u voor iedere gelegenheid of groep de juiste plek vindt.

Neem contact op

Contact

Viert u een feest in Twente en bent u op zoek naar een mooie feestlocatie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met De Bebsel. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl