Vergaderlocatie Twente

Tijdens een vergadering is een inspirerende omgeving heel belangrijk. Veel mensen kiezen dan ook voor een vergaderlocatie in Twente. Want de omgeving is een bepalende factor voor het succes van uw vergadering. En te midden van eeuwenoude bossen, prachtige weilanden en monumentale boerderijen, begint de creativiteit meteen te stromen. Onze vergaderlocatie De Bebsel in Twente heeft dus direct een positieve invloed op uw vergadering!

Meer informatie

Vergaderen in het Hof van Twente

De Bebsel is een mooie vergaderlocatie in Twente. Om precies te zijn in Goor, een klein plaatsje in de gemeente Hof van Twente. Jaarlijks trekken duizenden mensen richting het Hof van Twente om te genieten van de rust, natuur en vriendelijke mensen. Dat maakt de omgeving een paradijs voor wandelaars. De landgoederen bieden de perfecte achtergrond voor uw vergadering en ontspanning tussen de gesprekken door. Want natuur werkt motiverend en vaak worden de beste ideeën geboren op het moment dat u er even tussen uit bent. Belangrijke ingrediënten als u een vergaderlocatie zoekt in Twente.

Het Hof van Twente staat bekend om haar cultureel erfgoed en historische stadjes. Dat vindt u dan ook terug in Goor. Maar niet alleen in Goor kunt u uw hart ophalen. De gezellige steden Deventer en Zutphen liggen op steenworp afstand. En op fietsafstand bent u op de Sallandse Heuvelrug, het geweldige uitzicht over de glooiende akkers geeft gegarandeerd inspiratie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel bedrijven uitwijken naar Twente als zij gaan vergaderen. Even weg uit de dagelijkse sleur zonder externe afleidingen. U en uw team kunnen zich geheel focussen op de onderwerpen die er toe doen en op dat moment belangrijk zijn. En de inspirerende omgeving heeft een positieve invloed op uw bijeenkomst.

Neem contact op

Vergaderen in De Bebsel

Midden in het mooie Twente, ver weg van alle drukte. Daar vindt u De Bebsel. Al twintig jaar is De Bebsel een begrip in Goor en omgeving. En daar zijn we trots op, want ook bij een zakelijke bijeenkomst is het prettig om u welkom te voelen. Het ontbreekt u aan niks. Vergaderlocatie De Bebsel is dan ook geen groot conferentieoord. Wij staan bekend om ons persoonlijke contact, de gastvrijheid en hoge kwaliteit, ook tijdens uw vergadering.

Heeft u een ruimte nodig voor een vergadering, informatieavond, curcus of een andere bijeenkomst? De Bebsel heeft diverse zalen die variëren in grootte en sfeer. U vindt bij ons dan ook de perfecte setting voor elke zakelijke bijeenkomst. Daarnaast beschikt De Bebsel over een beamer, plasmascherm en DVD speler en kunt u gebruiken maken van onze draadloze microfoons en flip over. Daarnaast is het goed om te weten dat vergaderlocatie De Bebsel beschikt over voldoende parkeergelegenheid en gelegen is naast het centrum van Goor.

Uiteraard kunt u uw deelnemers ook een lunch of diner aanbieden. Onze koks stellen graag samen met u een menu samen en zullen deze met de grootste zorg bereiden. Ook kunnen wij u complete arrangementen aanbieden in diverse zalen. De grootte van de groep is voor ons geen probleem. Wij zijn in staat om van 10 tot wel 300 personen te koken.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl