Voorcaféést

Voorcaféést:zo noemen we de feestjes in onze gezellige café-zaal, die vroeger het voorcafé. werd genoemd. En aan u de keuze: doen wij het werk voor u of doet u dit zelf? Of het nu gaat om een intiem feestje met koffie, drankjes, borrelhapje of (hapjes)buffet, of een uitbundig ‘feest’ met live-muziek of een thema: alles kan in onze café-zaal. En indien u geen live-muziek kiest, kunt u , tegen een kleine vergoeding, gebruik maken van onze muziekcomputer.

En dan aan u de keuze of u kiest voor zelfbediening, alleen barbediening of volledige bediening. Bij zelfbediening geven wij ruime korting op de consumptieprijzen , en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

U viert al een gezellig feestje met hapjes en onbeperkt drankjes vanaf € 17,50,- p.p. Het Voorcaféést is bijzonder geschikt voor verjaardagsfeesten, jubileum- en familiefeesten, maar ook voor club-, buurt- en personeelsfeesten van 20 tot ± 100 personen.

Rokers hoeven niet naar buiten. Speciaal voor de rokers beschikt De Bebsel over een rokersruimte in zowel de Spiegelzaal als in de cafézaal.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl