Zalenverhuur Goor

Een goed feest begint met een mooie locatie. Want niks is zo bepalend als de sfeer, grootte en inrichting van de feestzaal. In Goor is een groot aanbod van zalenverhuur. Daarom is het belangrijk om goed op te letten. Wat past bij uw feest? Hoeveel gasten komen er? En is de locatie goed bereikbaar? Essentiele vragen bij de organisatie van uw feest. In Goor staat De Bebsel bekend om de verhuur van haar zalen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw feest legendarisch wordt!

Meer informatie

Waar ligt Goor?

Goor is een klein stadje in de prachtige Overijsselse gemeente Hof van Twente. Met haar 12.213 inwoners is het binnen het Hof van Twente zelfs de grootste stad. En dat merk je als je door Goor loopt, er is altijd wel iets te doen. De plaatsnaam Goor vindt zijn oorsprong in het Middelnederlands. Het betekent moeras of plaats in drassig laagland. Het stadje bestaat al vanaf 1027 en daarom vindt u in Goor nog steeds veel historische elementen. Elementen waar de inwoners van Goor trots op zijn en koesteren.

Naast een stadskern heeft Goor ook veel landerijen, bossen en uitgestrekte weilanden. Veel bezoekers komen dan ook naar Goor om te wandelen en te genieten van de rust en natuur. Maar het is niet altijd rustig in Goor. Jaarlijks wordt deze gezellige stad in het Hof van Twente op zijn kop gezet. Het laatste weekend van juni staat namelijk dik gedrukt in de agenda’s van alle inwoners van Goor. Want dan is het Goors carnaval. Drie tot vier dagen wordt er feest gevierd tot in de late uurtjes. Met zelfs een optocht op zondagmiddag. Andere stadjes in het Hof van Twente sluiten aan met hun fanfare, verklede groepen, wagens en muziekkorpsen. U kunt zich voorstellen dat er in dit weekend geen zaal meer verhuurd kan worden in Goor. Hou hier dus bij uw reservering rekening mee.

Zalenverhuur De Bebsel in Goor

Als u een zaal wilt huren dan bent u bij De Bebsel in Goor aan het juiste adres. Al jarenlang zijn zij een begrip in Goor en omgeving. Met een grote diversiteit aan zalen, vindt u voor iedere gelegenheid of groep de juiste plek. Of het nu gaat om bruiloften, recepties, diners, buffetten of catering.

De Bebsel heeft meerdere zalen. Die variëren in grootte. Daarom kunt u bij ons terecht met groepen van 30 tot wel 400 gasten. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Het gezellige ‘Voorcaféést’ is bijvoorbeeld heel geschikt voor kleinere feestjes met wat drankjes, borrelhapjes of buffet. Uiteraard is zelfbediening ook mogelijk. In onze Bovenbar gaat u weer even terug in de tijd. Deze ruimte is ingericht zoals uw grootouders huiskamer eruit zag. Daarom heel geschikt voor gezellige feestjes van ongeveer veertig personen. En bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie? Dan is de Spiegelzaal een hele sfeervolle optie. Deze prachtige zaal kan naar eigen wens aangekleed worden.

Neem contact op

Contact

Bent u op zoek naar een zaal in Goor? Neem dan contact met ons op. Via de website vindt u ons contactformulier. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl