Zalenverhuur Twente

Wilt u vergaderen in stijl, heeft u iets te vieren of staat er een bijzonder evenement in uw agenda? Dan is een mooie en gezellige locatie essentieel. In Twente kunt u diverse zalen huren, het is echter belangrijk dat de locatie past bij uw doelstelling. Bij De Bebsel bent u altijd aan het juiste adres. Of u nu uw feest binnen of buiten wilt vieren. Kiest voor een trendy of traditionele inrichting. Onze sfeervolle zalen bieden een grote variatie en veel mogelijkheden. Afhankelijk van de groepsgrootte, smaak en budget kiezen wij samen welke zaal u het beste kunt huren.

Naast zalenverhuur regelt De Bebsel te Twente ook uw catering. Onze koks verwennen u en uw gasten met culinaire hoogstandjes, diverse hapjes en buffetten. Wij zetten alles op alles om van uw evenement een groot feest te maken. Bent u op zoek naar een goede partij op het gebied van zalenverhuur in Twente, neem dan contact met ons op. Samen maken we er een onvergetelijk feest van. Wij laten u graag zien wat we allemaal te bieden hebben, nemen uw wensen door en geven op basis daarvan een eerlijke prijsopgaaf!

Meer informatie

Zalenverhuur De Bebsel in Twente

Door haar jarenlange ervaring en kennis is De Bebsel een goede partner om mee samen te werken als het gaat om zalenverhuur en catering. Al twintig jaar verzorgen wij feestjes, bruiloften en recepties tot in de puntjes. En ook de zakelijke markt weet ons te vinden. Ook voor zakelijke meetings, congressen en vergaderingen hebben wij de juiste faciliteiten in huis. Denk hierbij aan microfoons, flip overs, voldoende parkeergelegenheid en nog veel meer. Voor kleine meetings of grote vergaderingen, onze ervaren medewerkers bieden u alle hulp, kennis en faciliteiten die u nodig heeft. Zalenverhuur De Bebsel realiseert zich als geen ander dat een goede sfeer, inspiratie en rust essentieel is bij succesvol zakendoen in het Hof van Twente.

Bij De Bebsel zijn wij en onze zalen flexibel. De Bebsel heeft verschillende zalen die u kunt huren. Hierdoor zijn wij heel geschikt voor diverse groepen. Of het nu gaat om een klein feestje met wat drankjes, borrelhapjes of een uitgebreid buffet, wij zorgen ervoor. In het voorcafe kunt u met 20 tot 100 personen terecht. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor grote verjaardagsfeesten, kleine familiefeesten, maar ook buurtbijeenkomsten en vergaderingen. Daarnaast biedt De Bebsel de optie tot zelfbediening. Hierbij geeft De Bebsel een ruime korting op de prijzen, wat u ook scheelt in de kosten.

Voor een succesvolle zalenverhuur in het Hof van Twente is originaliteit belangrijk. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in onze Bovenbar. Deze is geheel naar grootouders principe ingericht, u gaat dus echt even terug in de tijd. Deze ruimte is geschikt voor ongeveer veertig personen.

En ook als u binnenkort gaat trouwen, bent u bij ons aan het juiste adres. De sfeervolle Spiegelzaal is zeer geschikt voor bruiloften. In deze grote zaal passen met gemak 20 tot 400 gasten. Samen met u zorgen wij dat de zaal aan al uw wensen voldoet.

Neem contact op

Contact

Bent u op zoek naar een feestzaal in Twente? Neem dan contact met ons op. Via de website vindt u ons contactformulier. Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl