Trouwen in Twente

Uw bruiloftsfeest vieren op een prachtige en gezellige plek in het Hof van Twente? Dan bent u bij De Bebsel aan het juiste adres. Al meer dan twintig jaar organiseren wij bruiloften. Bent u van plan om te gaan trouwen in Twente? En wilt u er een onvergetelijk feest van maken? Laat het ons weten. Samen organiseren wij uw bruiloft van A tot Z. Trouwen in Twente is nog nooit zo leuk geweest!

Meer informatie

Buiten trouwen in Twente

Steeds meer stellen kiezen ervoor om buiten te trouwen. Het maakt de dag extra romantisch en persoonlijk. In Twente zijn er natuurlijk veel plekjes die geschikt zijn om buiten te trouwen. Echter, het Hof van Twente is zeer populair bij stellen om in te trouwen. Het Hof van Twente is een gemeente met een sterke historische waarde. Veel kastelen, eeuwenoude binnentuinen en natuurlijk prachtige natuur. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te trouwen op de Dingspelerberg. Met prachtig uitzicht op de weilanden en grazende koeien, geven jullie elkaar het ja woord. Uiteraard heeft buiten trouwen wel een kleine kanttekening. Want ook in Twente schijnt niet altijd de zon. Wilt u dus buiten trouwen in Twente, dan is het belangrijk dat u ook een alternatieve trouwlocatie in de buurt van Twente boekt. Op deze manier kunt u zich niet laten verrassen door het slechte weer.

Twentse tradities

Als u ervoor kiest om te trouwen in de regio Twente, dan horen hier natuurlijk ook Twentse tradities bij. Zo zijn er altijd een groot aantal gasten aanwezig en wordt er stevig gegeten en gedronken. Uw glas en bord zijn nooit leeg. Wat vaak komische taferelen kan opleveren. Want uiteindelijk gaat niemand nuchter naar huis. Weet u niet wat u moet vragen voor uw bruiloft. Op Twentse bruiloften hebben ze daar een goede oplossing voor gevonden, geld. Voelt u zich dus niet bezwaard, volgens Twentse traditie vragen de bruidsparen geld.

Ook kiezen veel stellen voor live muziek. Een mooie Twentse traditie, waar ook veel Twents talent uit voortkomt. De Bebsel heeft door de jaren heen veel bandjes gezien en gehoord, wij helpen u dan ook graag bij de keuze van een goede band. Trouwen in Twente is een garantie tot een goed huwelijk. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw gasten. In Twente zeggen ze niet voor niets, ‘van brulft koomp brulft’.

Neem contact op

Trouwen in De Bebsel

Uw bruiloft en bruiloftsfeest kunt u beide vieren in De Bebsel. Samen maken wij er een geweldige dag van. Eentje om nooit te vergeten. Want op uw bruiloft moet er van alles worden geregeld. En wij helpen u hier graag bij. Door onze jarenlange ervaring zijn we op alles voorbereid. Daarnaast heeft De Bebsel een persoonlijke benadering en ons enthousiaste team zorgt ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd is.

“Omdat ik zwanger was moesten we op korte termijn trouwen. De Bebsel heeft ons daar enorm goed mee geholpen. Naast de hele leuke locatie, hadden ze ook veel unieke ideeën en tips. Wij kunnen iedereen die gaat trouwen in Twente dan ook alleen maar aanraden om dit samen met De Bebsel te doen!”


Sfeerimpressie

©2015 De Bebsel | Webdesign: Webton.nl